Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Impact mortal pe un drum din Mehedinţi! Două persoane au murit, după ce maşina lor s-a ciocnit cu un TIR

Două persoane, un bărbat şi o femeie, au murit, sâmbătă, după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier în judeţul Mehedinţi.

de Redactia Observator

la 18.11.2017 , 13:43

Două persoane, un bărbat şi o femeie, au murit, sâmbătă, după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier în judeţul Mehedinţi, fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Raluca Tirca, a declarat că accidentul a avut loc pe DN56, la ieşirea din Racova spre Vânju Mare, fiind implicate un autoturism şi un TIR.

La faţa locului au ajuns două echipaje de pompieri de la Vânju Mare, o ambulanţă SMURD şi o alta a Serviciului Judeţean de Ambulanţă, precum şi o autospecială cu apă şi spumă, cu modul de descarcerare. Pompierii au acţionat pentru descarcerarea a două persoane, a declarat Raluca Tirca.

Articolul continuă după reclamă

Ea a precizat că cele două victime, un bărbat şi o femeie în vârstă de aproximativ 40-45 de ani, se aflau în stop cardio-respirator în momentul în care au fost scoase din maşină, fiind preluate de echipajele medicale. Medicii au făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Impact mortal pe un drum din Mehedinţi! Două persoane au murit, după ce maşina lor s-a ciocnit cu un TIR