Antena Meniu Search
x

Gravidă moartă pe A1, în Hunedoara, microbuzul în care călătorea s-a răsturnat. Sunt alte șase victime

O gravidă a murit pe A1, în Hunedoara, după ce microbuzul în care călătorea s-a răsturnat. Sunt alte șase victime, patru bărbați și două femei.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.09.2020, 14:25

Accident mortal
Salvatorii n-au mai putut face nimic pentru o femeie însărcinată, prinsă sub microbuz - ISU Hunedoara
  • Șapte oameni, 4 bărbați și 3 femei, erau în microbuz.
  • Toți șapte sunt cetățeni bulgari.

Accident cumplit pe A1, în apropiere de Ilia, în Hunedoara, unde un microbuz s-a răsturnat. O femeie însărcinată, în vârstă de 37 de ani, a rămas prinsă sub mașină, încarcerată, fiind găsită de salvatori în stop cardio respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, ea nu a mai putut fi salvată.

În microbuz călătoreau 7 persoane, 4 bărbați și 3 femei, toți cetățeni bulgari. Ceilalți 6 pasageri au scăpat cu răni ușoare și au ieșit singuri din autovehicul.

”La solicitarea primită prin 112 s-au deplasat echipaje de pompieri ale Detaşamentului Deva şi Secţiei Ilia, specializate în descarcerare şi prim ajutor, şi personal medical al SAJ cu 6 autospeciale şi autosanitare.

Într-un microbuz răsturnat, în care călătoreau 7 persoane, 4 bărbaţi şi 3 femei, cu cetăţenie bulgară, echipele de intervenţie au găsit o femeie de 37 de ani însărcinată şi încarcerată, aflată în stop cardiorespirator. Celelalte persoane din microbuz care s-au autoevacuat prezentau leziuni minore. Metodele de resuscitare au rămas fără efect în cazul femeii, aceasta fiind declarată decedată de medicii SAJ”, transmite ISU Hunedoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Gravidă moartă pe A1, în Hunedoara, microbuzul în care călătorea s-a răsturnat. Sunt alte șase victime