Antena Meniu Search
x

Video Guru din Hunedoara, sub control judiciar. Bărbatul s-a plâns de condiţiile din detenţie

Liderul comunităţii "Copiii Soarelui" a fost adus astăzi în faţa instanţei. Guru "Adi de la Brad" a contestat arestul preventiv și s-a plâns de condițiile din detenție. Mai mult, auto-intitulatul lider spiritual a invocat probleme grave de sănătate care i-ar pune viaţa în pericol. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 02.06.2022, 14:12

Vezi și

Bărbatul de 59 de ani a cerut să fie judecat în stare de libertate, le-a transmis judecătorilor că ar avea probleme de sănătate grave, afecţiuni cardiace care nu i-ar permite să stea în spatele gratiilor. S-a mai plâns de asemenea în faţa judecătorilor şi de condiţiile din detenţie. Apărătorul său a transmis că arestarea lui Adrian Farcaş ar fi fost abuzivă.

Guru din Hunedoara, sub control judiciar

Astăzi, Tribunalul Hunedoara a decis să îi dea control judiciar. Liderul cominutăţii "Copiii Sorelui" a fost arestat preventiv săptămâna trecută, este acuzat de viol, şantaj, hărţuire sexuală şi interzicerea accesului la educaţie.

El a negat toate aceste acuzaţii. De asemenea, surse din anchetă spun că aceştia a trecut mai mulţi copii pe numele său, tocmai pentru a-i ţine legaţi de loc, într-un sat din Munţii Apuseni. Nu mergeau la şcoală, nu aveau un medic şi erau trataţi cu produse naturiste. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Guru din Hunedoara, sub control judiciar. Bărbatul s-a plâns de condiţiile din detenţie