Antena Meniu Search
x

Masa de Paşte, ultimele pregătiri. Ouăle vopsite în nuanţe tari şi paharele de cristal sunt la modă

Dacă de Crăciun împodobim bradul, de Paşte împodobim candelabrul. Nu e o glumă, este noua modă pentru sărbătorile pascale.

Vezi și

Dacă de Crăciun împodobim bradul, de Paşte împodobim candelabrul. Nu e o glumă, este noua modă pentru sărbătorile pascale.

Florile pastelate, porţelanul delicat, farfuriile preţioase şi tacâmurile de argint transformă orice masă într-o operă de artă. Fiecare detaliu respiră aer de sărbătoare. De Paşte, nu pot lipsi ouăle colorate. Nici de pe masă, nici de deasupra ei. Agăţate de candelabru, completează perfect tabloul festiv. 

Alina Cristea, designer de interior:

Considerăm că aceasta este piesa de rezistenţă în această amenajare, transmite foarte multă lumină, foarte multă căldură şi uneşte, într-un fel, toată ambianţa.

Şi cum nu e Paşte fără lumina Învierii, sfeşnicele ocupă un loc special pe masă. Piesele vechi, ce amintesc de eleganţa altor vremuri, ies în evidenţă în contrast cu restul elementelor. 

Şi pentru că vorbim de o masă modernă de Paşte, nu putem uita nici culoarea anului, aceasta fiind ultraviolet.

Cei care iubesc în egală măsură natura, stilul rustic şi eleganţa, pot îmbina materialele naturale cu accente de verde şi galben. 

Alina Cristea, designer de interior:

Aducem eleganţă prin tacâmuri şi veselă de înaltă calitate, este important ca acestea să reprezinte spiritul în care vrem să ne încadrăm.

Adică linişte şi căldura celor dragi. La acest aranjament contează detaliile. Unul subtil este crenguţa galbenă cu flori proaspete de primăvară.

Alina Cristea, designer de interior:

Trebuie să se încadreze în peisajul clasic pe care l-am ales şi totodată transmit prin simbolismul lor căldura pe care trebuie s-o ataşăm mesei de Paşte.

Românii sunt deschişi la nou. Chiar dacă preferă bucatele tradiţionale pentru această sărbătoare, tot mai mulţi adoptă stilul modern pentru decor.

Un aranjament special de Paşte poate ajunge la un preţ de peste 5.000 de lei. Dar, cu puţină imaginaţie, câteva flori proaspete, lumânări aprinse şi ouă colorate, orice masă devine un spectacol. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Masa de Paşte, ultimele pregătiri. Ouăle vopsite în nuanţe tari şi paharele de cristal sunt la modă