Antena Meniu Search
x

Video Haos la Erghevița, în Mehedinți. După ce s-au înfipt cu SUV-ul într-un cap de pod, 17 migranți au luat-o la fugă prin grădinile oamenilor, ca să scape de polițiști

A fost haos pe străzile unei comune din Mehedinţi, după ce o maşină de teren în care se aflau 17 migranţi, intraţi în ţară ilegal, a fost implicată într-un accident. Totul s-a întâmplat, după ce şoferul ar fi încercat să fugă din calea unui filtru al poliţiei de frontieră şi s-a oprit într-un cap de pod. În cele din urmă, oamenii au fost găsiţi în curtea unei localnice. Şoferul şi pasagerul din dreapta sunt însă în continuare căutaţi de poliţie. 

de Redactia Observator

la 18.07.2023, 09:54

Vezi și

Totul s-a întâmplat în localitatea Erghevița, din comuna Șimian. 11 adulţi şi 6 copii, din Irak şi Siria, erau înghesuiţi în maşina de teren. Intraseră în ţară, cel mai probabil, pe la Calafat. În Hunedoara, un echipaj al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră a pornit pe urmele lor. Pentru a evita filtrul, şoferul a tras brusc de volan şi a intrat pe un drum lăturalnic.

Nu au reuşit să ajungă însă prea departe. Şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a oprit cu maşina într-un cap de pod. Au fugit apoi cu toţii în grădina unei localnice. 

Localnică: Pe la mine prin grădină, pe la cinci, nu ştiu de unde au aflat, că s-au refugiat 17 irakieni. Au fugit pe aici, probabil şoferul cum a fugit a lăsat maşina abandonată şi pe ei i-a prins, prin grădină pe aici pe la mine. 

Migranții voiau să ajungă în Germania

Pe acelaşi subiect

În urma accidentului, 8 persoane au fost transportate la spital.

Elena Bololoi, purtător de cuvânt Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin: Din cele opt victime,  doi erau minori. Toate victimele sunt stabile, dar prezintă multiple traumatisme craniene, toracice, traumatism de femur.

Migranții se aflau în tranzit şi voiau să ajungă în Germania.

Poliţiştii au împânzit străzile comunei, pentru a-i da de urmă şoferului, dar şi pasagerului din dreapta, care ar fi avut rolul de a anunţa apariţia filtrelor de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Haos la Erghevița, în Mehedinți. După ce s-au înfipt cu SUV-ul într-un cap de pod, 17 migranți au luat-o la fugă prin grădinile oamenilor, ca să scape de polițiști