Antena Meniu Search
x

"Harul divin" al unor escroci a lăsat 17 prahoveni fără 200.000 de lei. Indivizii pretindeau că le pot rezolva orice problemă

17 persoane din Prahova au căzut în capcana unor indivizi care pretindeau că au har divin și pot rezolva orice fel de probleme sociale.

de Redactia Observator

la 19.10.2021, 22:32

Vezi și

Potrivit IPJ Prahova, polițiștii Serviciului au făcut marți două percheziții domiciliare în Ploiești la locuințele unor persoane bănuite de înșelăciune în formă continuată. Patru persoane au fost duse la poliție pentru audieri. Surse locale susțin că este vorba de două femei și doi bărbați.

Din cercetări a rezultat că cei patru ar fi indus în eroare 17 persoane, "prin prezentarea ca adevărată a împrejurării nereale că au har divin și pot rezolva orice fel de problemă socială". În urma perchezițiilor, au fost ridicate telefoane mobile, bani și obiecte folosite la activitatea infracțională.

Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 200.000 de lei

La acțiunea de marți au participat angajați ai Direcției Operațiuni Speciale Ploiești, dar și jandarmi. Cercetările în acest caz sunt continuate, fiind dispuse comisii rogatorii pentru audierea altor 25 de persoane vătămate pe întreg teritoriul României.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "Harul divin" al unor escroci a lăsat 17 prahoveni fără 200.000 de lei. Indivizii pretindeau că le pot rezolva orice problemă