Antena Meniu Search
x

Video Hoaţă, prinsă în flagrant pe camere în timp ce fură un portofel din rucsacul unei femei, în Botoşani. Fericirea ei nu a durat mult

O femeie a fost prinsă de poliţiştii din Botoşani, după ce a fost surprinsă pe camere în timp ce sustrage portofelul unei femei din rucsacul ei deschis. Aceasta a fost prinsă la scurt timp, în apropiere de locul faptei.

de Redactia Observator

la 08.11.2023, 14:11

Vezi și

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au reușit identificarea unei femei, de 47 de ani, din municipiul Botoșani, bănuită de comiterea infracțiunii de furt.  

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că aceasta, la data de 6 noiembrie a.c., în timp ce se afla în Piața Centrală, din municipiul Botoșani, profitând de neatenția victimei, o tânără de 29 de ani, ar fi sustras din rucsacul pe care aceasta îl purta pe spate, un portofel cu documente și 2.800 de lei. 

Ulterior, persoana bănuită de comterea faptei, a fost depistată în zona Pieței Mari, prilej cu care a fost condusă la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională, a fost recuperat în totalitate, fiind restituit victimei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, urmând ca la finalizarea acesteia să fie dispuse măsuri legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Hoaţă, prinsă în flagrant pe camere în timp ce fură un portofel din rucsacul unei femei, în Botoşani. Fericirea ei nu a durat mult