Antena Meniu Search
x

Un hoţ român dă spargerea vieţii în Sicilia. Fură aur, ceasuri, euro, iar la sfârşit aprinde lumina. Prins, arestat, încarcerat

Nicolae Idviţa, un tânăr în vârstă de 38 de ani, cetăţean român, a intrat noaptea într-un apartament din Campobello di Licata, ca să fure.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 03.02.2019, 14:36

Hoţ român dă spargerea vieţii la Sicilia, iar la final aprinde lumina

Nicolae Idviţa, un tânăr în vârstă de 38 de ani, cetăţean român, a intrat noaptea într-un apartament din Campobello di Licata, ca să fure.

Românul adună repede numeroase bijuterii din aur, ceasuri valoroase şi bani, însă, dintr-un anume motiv, a aprins lumina într-o cameră.

Dă lovitura vieţii, dar aprinde lumina

Nicolae Idviţa a profitat de absența proprietarului de acasă, un pensionar în vârstă de 77 de ani, a forțat o fereastră să pătrundă în clădire și a început să scormonească peste tot, prin apartament.

Pe acelaşi subiect

A găsit multe bijuterii de aur și alte obiecte prețioase, însă, la un moment dat, el a aprins lumina într-o cameră a apartamentului.

Un vecin care ştia că proprietarul nu este acasă, a sunat imediat la 112, iar Nicolae s-a trezit cu poliția  pe cap în câteva minute.

Nicolae Idvita a fost arestat sub acuzațiile de intrare prin efracție şi furt calificat, scrie lasicilia.it.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un hoţ român dă spargerea vieţii în Sicilia. Fură aur, ceasuri, euro, iar la sfârşit aprinde lumina. Prins, arestat, încarcerat