Antena Meniu Search
x

Hoți români filmați când au furat tractoare și camioane de 1 milion de Euro în Italia (Video)

Cinci hoți români care au provocat pagube de peste 1 milion de Euro în mai puțin de 1 an au fost săltați în Italia. Erau specializați în furturi de tractoare, camioane și excavatoare.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 21.02.2019, 11:57

Hoții români filmat când furau în Italia
Cinci hoți români au furat tractoare și camioane de peste 1 milion de Euro în Italia - Poliția italiană

Cinci hoți români care au provocat pagube de peste 1 milion de Euro în mai puțin de 1 an au fost săltați în Italia. Erau specializați în furturi de tractoare, camioane și excavatoare. Banda a furat însă și alte mașini. Cei cinci români au fost filmați de polițiști în plină acțiune.

O înregistrare video dată publicității de poliția italiană arată banda de români la furat din parcările de tractoare sau de TIR-uri.

Videoul începe cu scena unui jaf comis noaptea, în provincia Perugia, de unde românii au furat un tractor. Furtul unui camion, de asemenea, a fost filmat.

Potrivit polițiștilor, citați de ziarul umbriajournaltv.it, hoții români au furat din localități din centrul Italiei cel puțin 8 tractoare, 3 camioane, 4 miniexcavatoare, dar și 2 dube și 2 mașini mici.

Din fericire, anchetatorii au reușit să recupereze utilajele și mașinile furate și le-au returnat proprietarilor păgubiți.

Patru dintre hoți au fost prinși de polițiști noaptea, când un raid i-a luat pe români prin surprindere. Patru dintre ei au vârstele cuprinse între 29 și 34 de ani. Cel de-al cincilea român, în vârstă de 50 de ani, abia venise în Italia, cu o platformă, pentru a lua utilajele furate de români. Deocamdată, el a reușit să fugă.

În urma raidului, polițiștii au confiscat telefoane, dar și o sumă de bani. Anchetatorii italieni spun că hoții voiau să aducă prada în România, ca să o vândă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Hoți români filmați când au furat tractoare și camioane de 1 milion de Euro în Italia (Video)