Antena Meniu Search
x

La Hunedoara a început internaţionala de enduro

Emoţii pentru iubitorii de adrenalină! La Hunedoara a început internaţionala de enduro!nSute de rideri din peste 20 de ţări concurează zilele, acestea, pe traseele din munţi. Mii de cai putere s-a aliniat la start, iar piloţii au avut de înfruntat noroiul de la primul fluier.

de Redactia Observator

la 03.05.2019, 10:10

Vezi și

Emoţii pentru iubitorii de adrenalină! La Hunedoara a început internaţionala de enduro! Sute de rideri din peste 20 de ţări concurează zilele, acestea, pe traseele din munţi. Mii de cai putere s-a aliniat la start, iar piloţii au avut de înfruntat noroiul de la primul fluier.

Dacă e mai, în Ţara Pădurenilor din Hunedoara e rost de întrecere pe două roţi. Cum în zonă sunt o mulţime de ruine ale fostelor fabrici, dar şi cariere părăsite, organizatorii le-au găsit o întrebuinţare perfectă.

La start, sutele de concurenţi cu echipele tehnice, dar şi familiile şi prietenii lor au împânzit dealul.

Traseul este dificil. În zonă a plouat până zilele trecute, iar noroiul le dă riderilor bătăi de cap. Dar, cu cât e mai greu, cu atât este mai frumos, spun ei.

Sunt trei etape de concurs, iar cei mai buni au parte şi de probele cele mai dificile.

Dacă prima zi a fost de acomodare, în care au avut de parcurs doar 50 de km, pe rideri îi aşteaptă trasee de sute de kilometri.

Cursa din Ţinutul Pădurenilor este considerată una dintre cele mai spectaculoase din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » La Hunedoara a început internaţionala de enduro