Antena Meniu Search
x

I se pune totul pe tavă, dar REFUZĂ să preia un IMPERIU de peste 150 de MILIARDE DE DOLARI! Cine este tânărul SĂTUL DE LUX, la viaţa căruia alţii doar visează

După ce fiul său a anunţat că nu are niciun gând să preia imperiul de peste 150 miliarde de dolari onstruit de tatăl său, cel mai bogat om al Chinei se află într-o situaţie pe care nu ştie cum să o controleze.

După ce fiul său a anunţat că nu are niciun gând să preia imperiul de peste 150 miliarde de dolari construit de tatăl său, cel mai bogat om al Chinei se află într-o situaţie pe care nu ştie cum să o controleze.

Fondatorul şi liderul grupului Dalian Wanda, Wang Jianlin a anunţat public că unciul său fiu, Wang Sicong, de 28 de ani, nu este interesat să preia frâiele afacerii care i-au adus tatălui său o fabuloasa avere de peste 150 de miliarde de dolari.

Afaceristul se ocupă de diverse centre comerciale, hoteluri, parcuri tematice şi cluburi sportive.

“Mi-am întrebat fiul despre planurile lui de a prelua afacerea şi mi-a spus răspicat că nu are de gând să trăiască aşa cum am trăit eu”, a povestit Wang, 62 de ani, la un summit recent al antreprenorilor.

“Cred că tinerii au propriile lor priorităţi şi viziuni asupra vieţii. Ar fi mai bine dacă aş transfera responsabilitatea conducerii companiei unor manageri de profesie”, a mai spus magnatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » I se pune totul pe tavă, dar REFUZĂ să preia un IMPERIU de peste 150 de MILIARDE DE DOLARI! Cine este tânărul SĂTUL DE LUX, la viaţa căruia alţii doar visează