Antena Meniu Search
x

Iarna a pus stăpânire pe jumătate din ţară. Zeci de tiruri au rămas blocate pe şoselele acoperite de zăpadă

Zeci de drumuri au fost blocate de tirurile care n-au reuşit să mai înainteze pe şoselele acoperite de zăpadă şi gheaţă. Mii de oameni au avut deja de suferit.

Vezi și

Zeci de drumuri au fost blocate de tirurile care n-au reuşit să mai înainteze pe şoselele acoperite de zăpadă şi gheaţă. Şi mii de oameni au avut deja de suferit! Dacă unii au rămas pe întuneric după ce viscolul a spulberat liniile electrice, alţii au derapat pe drumurile necurăţate şi şi-au avariat maşinile sau, şi mai grav, au ajuns cu picioarele şi mâinile rupte la spital.

În Iaşi, un şofer trece milimetric pe lângă moarte, după ce evită în ultimul moment maşina pompierilor aflată în misiune. Şi au fost sute de oameni care au trecut, noaptea trecută, prin încercarea vieţii lor.

Maşinile dansează periculos pe asfaltul ca sticla. Sunt puţine grade sub zero şi poleiul a acoperit totul. E o aventură să conduci, chiar şi o maşină echipată, pe o asemenea şosea. 

Doar tinerii se bucură de perdeaua de omăt care cade greu peste oraş Piatra Neamţ.

Numai în Neamţ, 30 de oameni au ajuns la spitalul de urgenţă cu mâinile sau picioarele rupte. 

Sub povara zăpezii - şi capitala Moldovei a fost o redută greu de cucerit, noaptea trecută. 

Sute de şoferi care au traversat Dealul Buciumului au fost întorşi din drum de echipajele de poliţie.

Şi câteva zeci de TIR-uri au fost trase pe dreapta la marginea Iaşiului. Alte judeţe, aceeaşi situaţie. Şi în Bacău şi Caraş-Severin, şoselele s-au închis pentru traficul greu!

Dacă în Iaşi zăpada aşternută pe pista aeroportului nu a făcut probleme, în Sibiu, cursa de la 18.25 spre Munchen a fost anulată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Iarna a pus stăpânire pe jumătate din ţară. Zeci de tiruri au rămas blocate pe şoselele acoperite de zăpadă