Antena Meniu Search
x

Unic în România. Zăpada a fost portocalie şi meteorologii au explicat un fenomen nemaiîntâlnit la noi

Unii au văzut-o portocalie, alţii roz. Un lucru e sigur. A nins cu zăpadă colorată peste şase judeţe din sud-estul României, din cauza unui ciclion mediteranean

Vezi și

Unii au văzut-o portocalie, alţii roz. Un lucru e sigur. A nins cu zăpadă colorată peste şase judeţe din sud-estul României, din cauza unui ciclion mediteranean care a purtat nisipul saharian peste o parte din Europa. Medicii, însă, ne avertizează că zăpada colorată poate fi periculoasă pentru cei care au afecţiuni pulmonare.

Internetul este plin cu filmuleţe făcute de românii care au surprins un fenomen rar ce a avut loc în câteva judeţe din sudul şi estul ţării. Ninsoarea colorată.  

Meteorologii spun că e primul an în care zăpada a adus cu ea o cantitate atât de mare de nisip saharian, mai ales în judeţele Constanţa, Tulcea şi Galaţi. De vină ar fi curenţii din Marea Neagră care au direcţionat zăpada spre sud-estul teriotoriului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Unic în România. Zăpada a fost portocalie şi meteorologii au explicat un fenomen nemaiîntâlnit la noi