Antena Meniu Search
x

Cod roşu de intervenţie în Iaşi. Un accident cu 13 victime s-a produs în localitatea Leţcani

A fost activat codul roşu de intervenţie în Iaşi. Motivul, un accident cu 13 victime care s-a produs în localitatea Leţcani.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 29.09.2020, 14:28

Vezi și
  • Oamenii nici nu au avut timp să-şi dea seama ce se întâmplă cu ei.
  • Pentru salvatori a fost cod roşu de intervenţie.

Acolo, un tir ar fi rămas fără frâne şi a lovit în plin un autobuz, iar acesta din urmă s-a răsturnat peste o autoutilitară. Şoferul dubei a murit pe loc. Dintre pasagerii ajunşi în stare gravă la spital, un tânăr de 29 de ani s-a stins după câteva ore în ciuda eforturilor făcute de medici.

Oamenii nici nu au avut timp să-şi dea seama ce se întâmplă cu ei. Impactul a fost atat de puternic incat o persoana care se afla in autobuz a fost proiectata pe geam si a fost gasita la marginea drumului de catre echipajele de salvare.

Onofreiasa Georgică - Purtător de cuvânt ISU Iași: Au intervenit două autospeciale de victime multiple, trei echipaje de prim-ajutor calificat, un echipaj de terapie intensivă cu medic, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare cu 20 de pompieri militari.

Pe lângă acestea, două ambulanţe şi două echipaje de poliţie au sosit la faţa locului. Toţi pasagerii autoutilitarei au ajuns în stare gravă la spital. Pentru unul dintre ei, medicii nu au mai avut ce să facă.

Prof. dr. Diana Cimpoeșu medic sef UPU SMURD Iași: Dintre cei ajunși aici unul a făcut stop in ambulata a fost resuscitat stop din trauma leziuni importate ruptura de ficat. Stop din nou în urgenta, evoluție nefavorabilă, al doilea deces din aceeași mașină.

Şi din autobuz, 3 pasageri au fost grav răniţi şi au fost preluaţi de ambulanţe. Şoferul vinovat de carambol nu îşi poate explica motivul pentru care frânele nu l-au ascultat. Spune că înainte să se oprească pentru odihnă, nu păreau să aibă niciun fel de probleme.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Cod roşu de intervenţie în Iaşi. Un accident cu 13 victime s-a produs în localitatea Leţcani