Antena Meniu Search
x

Un bărbat a murit călcat de tramvai, după ce ar fi traversat printr-un loc nepermis, în Iaşi

Accident cumplit în Iaşi. Un bărbat a murit aseară, călcat de tramvai, după ce ar fi traversat strada printr-un loc nepermis. Cel mai probabil, omul a căzut şi a fost prins sub tonele de fier, chiar sub ochii vatmanului.

de Redactia Observator

la 05.02.2020, 11:07

Vezi și

Accident cumplit în Iaşi. Un bărbat a murit aseară, călcat de tramvai, după ce ar fi traversat strada printr-un loc nepermis. Cel mai probabil, omul a căzut şi a fost prins sub tonele de fier, chiar sub ochii vatmanului. Tramvaiul l-a târât zeci de metri, iar pompierii care au intervenit au avut nevoie de o macara ca să scoată trupul neînsufleţit.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 19, pe o stradă intens circulată din Iaşi. Chiar vatmanul a dat alarma. Se apropia de staţie şi spune că s-a trezit pur şi simplu cu bărbatul sub tramvai.

Omul s-ar fi grăbit şi ar fi traversat strada neregulamentar. Din cauza ploii nu a văzut însă tramvaiul care se apropia. A fost prins sub roţi şi n-a avut nicio şansă.

Aproape două ore s-au chinuit pompierii sa îl scoată de sub tramvai. Rănile grave i-au fost însă fatale bărbatului, iar salvatorii nu au putut decât să constate decesul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oamenii legii nu au găsit asupra victimei niciun document, motiv pentru care deocamdată nu a putut fi identificată. Bărbatul avea în jur de 50 de ani.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili exact cum s-a petrecut accidentul şi au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un bărbat a murit călcat de tramvai, după ce ar fi traversat printr-un loc nepermis, în Iaşi