Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ieşean, prins la volan cu o alcoolemie de aproape 4 la mie. Bărbatul a fost arestat preventiv

Un bărbat din judeţul Iaşi a fost arestat preventiv pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, decizia judecătorilor fiind luată în condiţiile în care rezultatele analizei toxicologice au arătat ca avea o alcoolemie de aproape 4 la mie în sânge.

de Redactia Observator

la 28.08.2024 , 17:07

Ieşean, prins la volan cu o alcoolemie de aproape 4 la mie. Bărbatul a fost arestat preventiv Ieşean, prins la volan cu o alcoolemie de aproape 4 la mie. Bărbatul a fost arestat preventiv - Shutterstock

Şoferul a fost oprit în seara zilei de 25 august pe strada Nicolae Iorga din oraşul Hârlău, tronson rutier care coincide cu drumul european 58, scrie news.ro.

Bărbatul a fost arestat preventiv

Poliţiştii care l-au tras pe dreapta l-au testat cu etilometrul marca DRAGER, care a arătat o îmbibaţie alcoolică de 1,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul a fost dus la spital, unde i s-au recoltat probe de sânge. Prima analiză, recoltată în seara de 25 august la orele 21:10, a indicat o alcoolemie de 3,78 grame la mie alcool pur în sânge. A doua analiză, pe probe recoltate o oră mai târziu, a arătat o alcoolemie de 3,58 grame la mie alcool pur în sânge, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău într-un comunicat dat publicităţii miercuri.

Şoferul a fost prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, pe numele său fiind emis mandat pentru 30 de zile, precizează procurorii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Ieşean, prins la volan cu o alcoolemie de aproape 4 la mie. Bărbatul a fost arestat preventiv