Antena Meniu Search
x

Video „Îi făceam felii de salam. Au venit ei să facă figuri cu mine”. Elevul din Vrancea care a bătut doi profesori, live din duba poliţiei

Un elev de 17 ani din Adjud, judeţul Vrancea, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a bătut un profesor şi pe directorul şcolii. Incidentul a avut loc pe 9 martie, la Colegiului Tehnic ”Gheorghe Balș”. Ulterior, tânărul a primit control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, informează reporterul Observator Adrian Obreja.

de Monica Palade

la 10.03.2022, 16:26

Vezi și

La scurt timp poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la conflictul spontan, care a escaladat. Agresiunea a fost înregistrată şi de camerele de supraveghere ale liceului.

Live din duba poliţiei

La scurt timp după ce a fost urcat în dubă, elevul s-a apucat de făcut live, povestind incidentul dn punctul său de vedere. „Cum credeţi voi că un director face defavorizări, te f...3 ani la rând. 50 de elevi fumează în curtea şcolii şi din 50 mă ia pe mine unul. Astăzi s-a întâmplat, după trei ani de zile să-i f... una în coloană, s-a băgat un alt profesor să îmi f...mie una în gură, doar că a avut şanse şi au venit elevi să mă ţină pe mine, nu de alta dar îi făceam felii de salam. Să mor eu dacă vă mint. Au făcut figuri cu mine”, a povestit tânărul din maşina poliţiei.

Potrivit poliţiştilor, conflictul a avut loc pe holul unității de învățământ, iar un profesor a fost lovit în zona spatelui, iar un altul în zona feței, de către un elev, în vârstă de 17 ani, din clasa a X-a. „Polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară s-au deplasat la fața locului, fiind întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, informează IPJ Vrancea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » „Îi făceam felii de salam. Au venit ei să facă figuri cu mine”. Elevul din Vrancea care a bătut doi profesori, live din duba poliţiei