Antena Meniu Search
x

Ilie Balaci a murit. Mesaj cutremurător postat de Gică Popescu

Ilie Balaci a murit duminică de dimineaţă, la Craiova, îndoliind întreg fotbalul românesc. Sute de mesaje de condoleanţe sunt postate pe reţelele de socializare. Gică Popescu a postat un mesaj cutremurător.

Ilie Balaci a murit duminică de dimineaţă, la Craiova, îndoliind întreg fotbalul românesc. Sute de mesaje de condoleanţe sunt postate pe reţelele de socializare. Gică Popescu a postat un mesaj cutremurător.

Unul din cele mai emoţionante mesaje adresate omului care a scris istorie în echipa Craiovei Maxima îi aparţine lui Gheorghe Popescu, unul din liderii Generaţiei de Aur, fost jucător la Craiova între 1984 şi 1990.

"Atâta timp cât cerul e albastru, vei fi deasupra tuturor. Zbor lin, înger al Universităţii!", a scris "Baciul" într-o postare pe pagina personală de Facebook.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şi Ionuţ Lupescu a ţinut să transmită un mesaj special, amintind de faptul că a avut onoarea să debuteze la Dinamo chiar în locul fostului mare mijlocaş al naţionalei.

"Azi a plecat dintre noi, mult prea devreme, unul din cei mai mari fotbalişti din istoria fotbalului românesc , Ilie Balaci! Am avut privilegiul sa joc alături de el şi onoarea sa debutez in locul lui in mare echipa a lui Dinamo Bucureşti . Rămas bun Nea Ilie ! Nu te voi uita niciodată!", a scris Ionuţ Lupescu.

Ilie Balaci a suferit un stop cardiorespirator duminică dimineaţă, la casa lui din Craiova, acolo unde locuia mama sa şi unde el stătea când venea în oraş. A fost transportat la spital, unde medicii nu au mai putut să îl salveze. Decesul a fost pronunțat după aproximativ o oră de tentative eșuate de resuscitare.

Născut la 13 septembrie 1965, Balaci a jucat în Divizia A 347 de partide și a marcat 84 de goluri pentru Universitatea Craiova (1973-1985), FC Olt Scornicești (1985-1986) și Dinamo (1986-1988): 76 pentru "Ştiinţa", şapte pentru FC Olt şi unul pentru Dinamo.

A adunat 69 de selecții şi a marcat de opt ori pentru naţionala României, iar în două rânduri a fost desemnat cel mai bun fotbalist din România (1981 și 1982).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Ilie Balaci a murit. Mesaj cutremurător postat de Gică Popescu