Antena Meniu Search
x

Imagini teribile la funeraliile lui Ilie Balaci. Fanii varsă lacrimi amare alături de mama fostului fotbalist. Balaci, îngropat cu onoruri militare

Momente emoționante au fost surprinse la funeralii lui Ilie Balaci, înmormântat, marți, la Craiova cu onoruri militare.

Momente emoționante au fost surprinse la funeralii lui Ilie Balaci, înmormântat, marți, la Craiova cu onoruri militare.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci a fost depus, marţi dimineaţă, pe gazonul arenei Ion Oblemenco, unde a avut loc o slujbă oficiată de un sobor de preoţi de la Mitropolia Olteniei.

Sute de fani i-au adus un ultim omagiu lui Ilie Balaci, la arena Ion Oblemenco, printre acestea aflându-se Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu şi Gheorghe Craioveanu.

Pe acelaşi subiect

Impresionați de durerea mamei lui Ilie Balaci, cei prezenți pe stadion au plâns alături de ea în momentul în care sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului fotbalist a părăsit gazonul arenei.

Oamenii au aplaudat și au scandat numele fostului fotbalist.

Fanii olteni prezenți în galeriile lor, pe arena Ion Oblemenco, i-au adus fostului fotbalist un ultim omagiu emoționant.

La stadion au fost prezenţi şi jucătorii echipei Universitatea Craiova, în frunte cu preşedintele Marcel Popescu şi antrenorul Devis Mangia, dar şi echipa de handbal feminin, deţinătoarea Cupei EHF.

Cortegiul a plecat spre Biserica Sfântul Ilie, unde a avut loc loc slujba de înmormântare, oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei.

În faţa bisericii au aşteptat de asemenea sute de persoane. Antrenorii Mircea Lucescu şi Ioan Andone au ajuns şi ei pentru a-şi lua rămas bun de la fostul fotbalist.

Coretegiul funerer a plecat de la biserică, în jurul orei 14.00, către Cimitirul Sineasca, unde a ajuns la 15.20. 

La cimitar, a fost din nou nevoie de prezența unei ambulanțe, după ce mamei fotbalistului i s-a făcut rău.

Fostul internaţional Ilie Balaci a murit, duminică, la vârsta de 62 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.

Născut la 13 septembrie 1956, Balaci şi-a petrecut cea mai mare carieră de fotbalist la Universitatea Craiova (1973-1984). El a mai evoluat la FC Olt şi la Dinamo. Ilie Balaci a îmbrăcat de 65 de ori tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat opt goluri.

Ca antrenor, Balaci a pregătit mai multe echipe din Zona Golfului şi din nordul Africii, cu care a obţinut numeroase performanţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Imagini teribile la funeraliile lui Ilie Balaci. Fanii varsă lacrimi amare alături de mama fostului fotbalist. Balaci, îngropat cu onoruri militare