Antena Meniu Search
x

Ilie Nastase a facut spectacol intr-un meci demonstrativ la arenele BNR

Patru stele pline de energie au facut spectacol pe arenele BNR. Ilie Nastase a fost eroul principal. Tenismenul a jucat ca in vremurile bune. I-a infruntat intr-un meci demonstrativ pe alti doi campioni de talie mondiala

Vezi și

Sunt doi prieteni buni in viata reala, dusmani inversunati insa pe teren: italianul Adriano Panatta si francezul Mansour Bahrami. Ilie Nastase a facut echipa cu la fel de talentatul Andrei Pavel. Profesionisti intr-ale jocului si plini de umor, cei patru au smuls aplauze frenetice si au ridicat de mai multe ori tribunele in picioare.

Jucatorii s-au dat la propriu in spectacol. Fiecare s-a laudat cu loviturile si talentele sale, iar lupta pentru victorie a fost apriga. Echipele n-au ezitat sa recurga la intimidarea adversarilor, numai sa fie siguri ca scorul le e favorabil. Si-au spus unul altuia:"Hai bunicule!" sau "Francezule!", "Italianule!" si "Romanule!".

Spectacolul a fost pe masura asteptarilor. Cei patru au glumit permanent. Au jucat cu mai multe mingi, au facut diverse scheme ori s-au dat accidentati.

Mansour Brahami a cules cele mai multe zambete. A aruncat mingea la cativa zeci de metri in sus, iar apoi a prins-o in buzunar, a marcat cu spatele si chiar a dansat pe ritmul aplauzelor.

Cele doua echipe au mers umar la umar. Scorul a fost egal in mai multe momente. Jucatorii au facut tot ce au putut sa se departajeze.

In final, marii invingatori au fost romanii. Ilie Nastase si coechipierul sau Andrei Pavel au fost aplaudati frenetic de public si au fost felicitati de adversari.

Inaintea meciului, sportivii au depanat amintiri. Au glumit si au rememorat cele mai frumoase amintiri din anii de glorie.

Meciul demonstrativ din cadrul Turneului BRD TIRIAC NASTASE este deja o traditie.

Editia de anul acesta a turneului BRD Nastase Tiriac Trophy i-a fost dedicata lui Ilie Nastase care in august va celebra 40 de ani de la intronarea ca lider mondial, primul din istoria tenisului masculin profesionist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Ilie Nastase a facut spectacol intr-un meci demonstrativ la arenele BNR