Antena Meniu Search
x

Imaginea ZILEI: Nu are nevoie de coloană oficială, nici de mașină. Un lider european a cedat locul în metrou!

David Cameron, prim-ministrul Marii Britanii, a fost surprins mergând cu metroul, fără a apela la o mașină sau la o coloană oficială

David Cameron, prim-ministrul Marii Britanii, a fost surprins mergând cu metroul, fără a apela la o mașină sau la o coloană oficială. De altfel, oficialul britanic nu se sfiește să ia metroul sau bicicleta atunci când tipul de evenimente la care participă i-o permite. De altfel, liderul european a preferat să stea în picioare și să cedeze locul unui alt pasager.

Coloanele oficiale au ajuns în lumina reflectoarelor după moartea poliţistului Bogdan Gigina, care a căzut cu motocicletă într-o groapă în timp ce îl escortă pe vicepremierul Gabriel Oprea. Semnele de întrebare legate de incident sunt multe, iar una dintre problemele ridicate a fost şi necesitatea unei coloane oficiale pentru respectivă deplasare a lui Oprea. Întrebare de înţeles, în contextul în care alţi oficiali ai guvernelor şi administraţiilor din Europa în loc de coloane oficiale care să le croiască drum prin trafic preferă să meargă cu metroul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Imaginea ZILEI: Nu are nevoie de coloană oficială, nici de mașină. Un lider european a cedat locul în metrou!