Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini crunte la Gura Foii, în Dâmboviţa: "Aoleu, a murit, Doamne!" (video)

Imagini crunte au fost filmate la Gura Foii, în Dâmboviţa, acolo unde doi oameni au decedat, după un accident teribil: "Aoleu, a murit, Doamne!", se aude o voce de femeie, care-i plânge pe morţi.

de Cosmin Stăniloiu

la 05.08.2019 , 09:48

Imagini crunte au fost filmate la Gura Foii, în Dâmboviţa, acolo unde doi oameni au decedat, după un accident teribil: "Aoleu, a murit Doamne!", se aude o voce de femeie, care-i plânge pe morţi.

Un accident teribil s-a produs luni de dimineaţă la Gura Foii, în Dâmboviţa. Două autoturisme s-au ciocnit, unul s-a răsturnat şi cei doi bărbaţi care erau în el au murit. Accidentul a avut loc pe DN 7, în jurul orei 8.00.

Pompierii de la ISU Dâmbovița au fost solicitați să intrevină cu un echipaj de la descarcerare. Detașamentul Găești, al ISU Dâmbovița, a deplasat, la locul accidentului un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD. 

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform polițiștilor dâmbovițeni, imapcatul a avut loc după ce autoturismul strivit pe marginea drumului nu a acordat prioritate.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Imagini crunte la Gura Foii, în Dâmboviţa: "Aoleu, a murit, Doamne!" (video)