Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Imagini apocaliptice pe DN72 între Ploiești și Stoenești, după o rupere de nori: Mașinile plutesc pe apa de jumătate de metru

Imagini apocaliptice surprinse pe DN 72 între Ploiești și Stoenești, după o rupere de nori. În filmările postate pe rețelele de socializare, se vede cum apa a ajuns la jumătate de metru, iar mașinile aflate într-o parcare au început plutească.

de Monica Palade

la 14.06.2022 , 16:36

Marți, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis mai multe atenționări de cod portocaliu de ploi torențiale, avertizare valabilă inclusiv în Prahova. Efectele ploilor torențiale nu s-au lăsat așteptate. Pompierii militari au fost solicitați să intervină după ce mai multe gospodării au fost inundate. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a anunțat, marți, că pompierii militari au fost solicitați să intervină în mai multe localități unde ploile torențiale au dus la inundarea unor gospodării.

Cod galben de instabilitate atmosferică

Prahova se află sub cod galben de instabilitate atmosferică accentuată până miercuri ora 06.00. Tot în județ este valabilă o atenționare hidrologică de cod galben de inundații, avertizare valabilă până miercuri, ora 9.00. Avertizarea vizează râurile Prahova și Teleajen.

Vezi și

„Atenţionarea Hidrologică vizează în principal fenomenele de scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale, care se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare pe unele râuri mici din judeţele: Dâmboviţa şi Prahova”, a anunțat Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA). Totodată, ISU Prahova a emis un mesaj RO-Alert.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Imagini apocaliptice pe DN72 între Ploiești și Stoenești, după o rupere de nori: Mașinile plutesc pe apa de jumătate de metru