Antena Meniu Search
x

Imagini cu Magdalena Şerban înainte să o arunce în faţa metroului pe Alina Ciucu. Lucrul bizar pe care l-a făcut înainte să comită crima (Video)

Imagini incredibile au apărut cu Magdalena Şerban, criminala de la metrou. Femeia s-a energizat înainte de a o ucide pe Alina Ciucu.

Imagini cu Magdalena Şerban înainte să o arunce în faţa metroului pe Alina Ciucu. Lucrul bizar pe care l-a făcut înainte să comită crima

Imagini incredibile au apărut cu Magdalena Şerban, criminala de la metrou. Femeia s-a energizat înainte de a o ucide pe Alina Ciucu, furând o doză de energizant dintr-un magazin de la Gara de Nord.

După ce a încercat să o omoare pe Alexandra şi nu a reuşit, Magdalena Şerban s-a dus într-un magazin din Gara de Nord, a furat o doză de energizant şi a băut-o, după care a pus la loc cutia goală.

Imaginile au fost înregistrate în jur de ora 17. Imediat după, Magdalena Şerban a mers în staţia de metrou Dristor 1, unde a împins-o în faţa trenului pe Alina Ciucu, curmându-i viaţa.

Iată imaginile de pe camerele de supraveghere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Imagini cu Magdalena Şerban înainte să o arunce în faţa metroului pe Alina Ciucu. Lucrul bizar pe care l-a făcut înainte să comită crima (Video)