Antena Meniu Search
x

Imagini cu camioneta în care a ars un om, în flăcări, în Satu Mare. A intrat într-o ambulanță cu pacienți (video)

Imaginile cu camioneta în care a ars un om, în flăcări, în Satu Mare, sunt teribile. Șoferul camionetei a intrat într-o ambulanță cu pacienți, dintre care unul a murit.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 07.09.2020, 14:54

Accident Mortal în Satu Mare Vezi și
  • Doi oameni au murit, unul e resuscitat la locul impactului.
  • În camioneta care a ars erau 5 persoane.

Accident de circulație cu doi morți și o a treia victimă resuscitată pe marginea șoselei, în Satu Mare, luni dis de dimineață.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN19 Satu Mare – Negrești-Oaș, pe raza localității Ciuperceni, județul Satu Mare, a avut loc o coliziune între o ambulanță și o autoutilitară. 

Potrivit primelor informații, în urma impactului, două persoane au decedat, una dintre ele carbonizată în camioneta cu 5 locuri, cealaltă din ambulanță. Ambulanță care transporta 3 pacienți, dintre care unul e rănit în stare gravă și resuscitat la locul impactului.

La fața locului s-au deplasat echipajele Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, două ambulanțe SMURD.

În autoutilitara au fost 5 pasageri, iar în ambulanță 3 pasageri, precizează ISU Satu Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Imagini cu camioneta în care a ars un om, în flăcări, în Satu Mare. A intrat într-o ambulanță cu pacienți (video)