Antena Meniu Search
x

Video Imagini de coşmar cu microbuzul strivit de grinda unui pod, pe un drum Neamţ. Doi oameni au murit pe loc

Imagini de coşmar în localitatea Tarcău din judeţul Neamţ, în urma unui groaznic accident produs pe DN15, în urmă cu puţin timp. Două persoane au murit pe loc, iar mai multe sunt rănite după ce bucăţi dintr-un pod de cale ferată s-au prăbuşit peste un microbuz de călători.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 11.05.2021, 12:02

Vezi și

Doi bărbați au murit în urma accidentului grav produs marți pe DN 15, în localitatea Tarcău, județul Neamț. Alți doi bărbați de 74 și 55 de ani și o femeie de 76 de ani au ajuns la spital.

Microbuzul a fost strivit de grinda unui pod CFR

Potrivit ISU Neamţ, două persoane au murit, o a treia a fost preluată de ambulanţă, iar alta este inconştientă, fiind resuscitată, după ce un TIR ar fi agățat un pod de cale ferată, iar bucăţi acesta s-au prăbuşit peste un microbuz de călători.

"Prin apel la 112, pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe raza comunei Tarcău. În urma accidentului produs, o grindă de la un pod CFR a căzut pentru un microbuz. Au rezultat patru victime, din păcate, două dintre acestea decedate, iar alte două au fost scoase de pompieri. Una era în stare de conștiență, iar cealaltă era inconștientă. Acesteia i s-au acordat măsuri de resuscitare, după care a fost preluată de către ambulanța de la Serviciul de Ambulanță Județean și transportată de urgență la spital. Se lucrează pentru îndepărtarea grindei căzute peste microbuz”, a declarat Irina Popa, purtător de cuvânt al ISU Neamț. 

Pe acelaşi subiect

Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers.

Una dintre victime a fost scoasă din microbuz de alți șoferi

IPJ Neamţ anunţă că în microbuzul care circula pe ruta  Piatra neamț  -  Bicaz se aflau 5 persoane.

În urma accidentului teribil, doi bărbați au murit în urma accidentului, iar alți doi și o femeie au ajuns la spital. 

„Una dintre victime a fost scoasă din microbuz de către participanții la trafic până la sosirea forțelor de intervenție și a fost preluată de un echipaj SAJ”, a mai transmis ISU Neamț.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Imagini de coşmar cu microbuzul strivit de grinda unui pod, pe un drum Neamţ. Doi oameni au murit pe loc