Antena Meniu Search
x

Imagini de coşmar pe A1. Trei morţi, după impactul între o maşină şi un utilaj de deszăpezire care curăţa banda de urgenţă

Trei persoane au murit în dreptul localităţii Sălişte, pe A1, la kilometrul 270, după ce maşina în care se aflau a lovit violent un utilaj de deszăpezire, care curăţa banda de urgenţă. Accidentul este cu atât mai de neînţeles, cu cât utilajul avea în funcţiune atât girofarurile, cât şi luminile de poziţie. 

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 11.01.2021, 11:38

Impact devastator pe A1, între o maşină şi un utilaj de deszăpezire. Trei morţi, doi răniţi grav - ISU Sibiu

Impact fatal pe Autostrada A1, pe sensul Deva - Sibiu

Trei persoane au murit şi alţi doi tineri, de 17 şi 20 de ani au fost transportaţi la spital în stare gravă, după ce şoferul autoturismului în care se aflau a lovit cu putere un camion al DRDP Braşov.

Utilajul nici măcar nu se afla pe cele două benzi de circulaţie şi deszăpezea banda de urgenţă, cu girofarele pornite şi luminile de avarie aprinse.

La un moment dat, a fost lovit violent de autoturismul în care se aflau 5 persoane.

Politistii rutieri au sosit la fata locului si efectueaza cercetari in vederea stabilirii circumstantelor in care s-a produs accidentul.

ISU Sibiu a trimis 3 echipaje SMURD, o autospecială de transport, o salvare pentru victime multiple, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Imagini de coşmar pe A1. Trei morţi, după impactul între o maşină şi un utilaj de deszăpezire care curăţa banda de urgenţă