Antena Meniu Search
x

Primele imagini de la accidentul cu trei morţi din Constanţa. O maşină s-a făcut praf după ce s-a izbit frontal cu o dubă (Video)

Un teribil accident rutier a avut loc în judeţul Constanţa, în această dimineaţă, între Gălbiori şi Crucea, pe DN2A, după ce şoferul unei maşini a pătruns pe contrasens.

Un teribil accident rutier a avut loc în judeţul Constanţa, în această dimineaţă, între Gălbiori şi Crucea, pe DN2A, după ce şoferul unei maşini a pătruns pe contrasens.

Trei persoane au murit pe loc în accident.

Pe lângă cele tre victime decedate, mai sunt două persoane care refuză transportul la spital.

Trei persoane au murit pe loc în accident
Pe acelaşi subiect

La locul solicitării a intervenit şi elicopterul SMURD, dar şi un echipaj de Descarcerare. Persoanele încarcerate ar fi doi bărbaţi şi o femeie.

Într-o curbă, şoferul a intrat pe contrasens după ce a pierdut controlul volanului

Se pare că nenorocirea s-a produs după ce şoferul unei maşini a pătruns pe contrasens.

Şoferul a intrat pe contrasens

Într-o curbă, şoferul a intrat pe contrasens după ce a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune frontală cu o autoutilitară care mergea regulamentar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma impactului, şoferul si doi pasageri ai maşinii care a intrat pe contrasens au murit.

Șoferul autoutilitarei şi un pasager minor sunt răniţi uşor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Primele imagini de la accidentul cu trei morţi din Constanţa. O maşină s-a făcut praf după ce s-a izbit frontal cu o dubă (Video)