Antena Meniu Search
x

Imagini de la exercițiul militar cu aeronave Eurofighter Typhon, de la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu

Un exercițiu militar spectaculos a avut loc la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu în care au fost implicate elicoptere IAR 330 Puma L-RM ale armatei române și aeronave Eurofighter Typhoon din armata italiană.

de Redactia Observator

la 06.02.2022, 16:44

Imagini de la exercițiul militar cu aeronave Eurofighter Typhon, de la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu
Imagini de la exercițiul militar cu aeronave Eurofighter Typhon, de la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu - mapn.ro

Exercițiul a constat în salvarea unor piloți catapultati în teren inamic. Au participat militari români, cu elicoptere IAR 330 Puma L-RM, și militarii italieni dislocați în România pentru misiunile de Poliție Aeriană Întărită, cu aeronave Eurofighter Typhoon.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Patru aeronave Eurofighter Typhon, folosite la exerciții

Pe acelaşi subiect

Potrivit MApN, în exercițiu au fost implicate patru aeronave Eurofighter Typhon, care au cercetat zona pentru identificarea amenințărilor, alături de două elicoptere IAR-330 L-RM.

Un elicopter a fost responsabil de recuperarea a doi piloți italieni catapultați, iar al doilea a asigurat sprijinul aerian și cercetarea zonei.

Ulterior, militarii italieni au executat un antrenament similar cu partenerii americani, care au participat cu elicopterele Black Hawk.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Imagini de la exercițiul militar cu aeronave Eurofighter Typhon, de la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu