Antena Meniu Search
x

Exclusiv Imagini dramatice după înjunghierea lui Gabi "Șef", la Galați. Atacul a fost înfiorător

Observator a intrat în posesia unor imagini filmate imediat după înjunghierea interlopului Gabi "Șef", în plină stradă, la Galați. Bărbatul a fost tăiat la gât și în abdomen. Înregistrările au fost editate pentru că au un puternic impact emoțional.

de Redactia Observator

la 11.06.2021, 10:18

Vezi și

Un conflict sângeros a avut loc între interlopi, la Galaţi. Un bărbat, cunoscut drept Gabi "Ștef", a fost înjunghiat în gât şi abdomen, în plină stradă, aseară. Din primele informații, la mijloc ar fi fost o reglare de conturi. Martorii le-au spus criminaliştilor că atacatorul era îmbrăcat în roșu și negru și ar fi fugit de la locul faptei cu un bolid. Acesta a fost indentificat de polițiști și reținut pentru 24 de ore pentru omor calificat, urmând a se dispune arestarea preventivă. În urma loviturilor primite, victima a murit la spital. 

Cine este Gabi "Șef", interlopul ucis la Galați

Se pare că bărbatul înjunghiat ar fi fost membru al Clanului Ogeaca. I se spune Gabi "Șef" și a devenit faimos în anii 2000, după o răfuială pe care ar fi avut-o cu Marian Ivan, la vremea respectivă capul lumii interlope din Galați. Câţiva ani mai târziu, în 2008, Marian Ivan avea să fie ucis de un alt rival. Gabi Şef a făcut închisoare pentru proxenetism şi cămătărie. A fost eliberat în urmă cu doi ani.

Bărbatul avea trei copii şi era mai mult plecat prin Olanda, de unde aducea maşini. Potrivit unor surse, cel care l-a înjunghiat ar fi făcut parte din anturajul lui, iar conflictul ar fi plecat de la o neînţelegere privind împărţirea câştigului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Imagini dramatice după înjunghierea lui Gabi "Șef", la Galați. Atacul a fost înfiorător