Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini dramatice cu românul ucis la Londra, la câteva minute după crimă! Tânărul a fost înjunghiat mortal într-un centru comercial (Video)

Au apărut primele imagini filmate în Stratford Centre Londra, acolo unde, marţi seară, tânărul român Beniamin Pieknyi a fost ucis de o gaşcă de golani.

de Redactia Observator

la 23.03.2018 , 11:53

Imagini dramatice cu românul ucis la Londra, la câteva minute după crimă! Tânărul a fost înjunghiat mortal într-un centru comercial

Au apărut primele imagini filmate în Stratford Centre Londra, acolo unde, marţi seară, tânărul român Beniamin Pieknyi a fost ucis de o gaşcă de golani.

Potrivit presei britanice, poliţia a ajuns la faţa locului în jurul orei 21.30, găsindu-l pe băiat prăbuşit la pământ, înjunghiat.

Fusese ucis cu puţin timp înainte, atunci când a încercat să-şi apere cel mai bun prieten de mai mulţi indivizi violenţi.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși s-a făcut tot posibilul pentru a fi salvat, Beniamin a fost declarat decedat în jurul orei 22.30. 

Poliţiştii britanici încă îi caută pe făptaşi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Imagini dramatice cu românul ucis la Londra, la câteva minute după crimă! Tânărul a fost înjunghiat mortal într-un centru comercial (Video)