Antena Meniu Search
x

IMAGINI dramatice! Un tânăr de 19 ani a provocat un ACCIDENT TERIBIL în Ialomiţa! A intrat pe contrasens şi s-a IZBIT FRONTAL cu o cisternă cu azot. Doi oameni au murit

Un tânăr de 19 ani a provocat un accident teribil în această dimineaţă, după ce a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal cu o cisternă ce transporta zece tone de azot.

Un tânăr de 19 ani a provocat un accident teribil în această dimineaţă, după ce a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal cu o cisternă ce transporta zece tone de azot. 

Accidentul s-a petrecut pe drumul naţional 2 A, între Urziceni şi Slobozia, în dreptul localităţii Sărăţeni. 

Poliţiştii au stabilit că tânărul de 19 ani a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit cisterna. Un al doilea autoturism nu a mai putut evita impactul, şoferul fiind rănit.

În urma impactului, două persoane din acelaşi autoturism au fost încarcerate. Este vorba despre tânărul de 19 ani şi un bărbat de 50 de ani, ambii din Ploieşti, care au decedat. 

Pe acelaşi subiect

De asemenea, au fost răniţi uşor şoferul cisternei şi şoferul celui de-al doilea autoturism implicat în impact, dar ambii au refuzat transportul la spital. 

”Doar capul tractor al cisternei a fost afectat în urma impactului. Nu există pericol de fisuri, scurgeri sau alte avarii. Cisterna este pe roţi, în câmp. Se intervine pentru răcirea cisternei”, a declarat Lăcrămioara Chirea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa.

Traficul între localităţile Sărăţeni şi Munteni-Buzău este complet blocat şi se caută soluţii pentru scoaterea cisternei de pe şosea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » IMAGINI dramatice! Un tânăr de 19 ani a provocat un ACCIDENT TERIBIL în Ialomiţa! A intrat pe contrasens şi s-a IZBIT FRONTAL cu o cisternă cu azot. Doi oameni au murit