Antena Meniu Search
x

Imaginile incidentului cu vloggerița Tequila și un dezvoltator imobiliar

Scandalul dintre cunoscuta vloggeriţă Tequila şi un dezvoltator imobiliar de lângă Bucureşti a fost surprins pe camerele de supraveghere. Pe imaginile obţinute de reporterii Observator se vede întreaga desfăşurare, de la momentul discuţiei aprinse şi până când tânăra aleargă după ajutor. Bărbatul pe care vloggeriţa îl consideră agresor demontează acuzaţiile şi spune că tânăra a atacat prima.

de Redactia Observator

la 06.06.2020, 21:32

Vezi și
  • Dezvoltatorul are o altă versiune față de Bianca Adam.
  • Poliția din Chiajna anchetează incidentul.

26 mai, ora 13.22, Chiajna, Ilfov. Camerele de supraveghere surprind un scandal în stradă. Doi tineri îmbrăcaţi în negru- vloggeriţa Bianca Adam cunsocută drept Tequila şi prietenul ei Brandy - au o disputa verbală cu un bărbat în tricou alb. Motivul? Tânăra ar fi parcat maşina prea aproape de intrarea într-o sală de fitness care aparţine complexului rezidenţial şi ar fi spart o placă de marmură. Bărbatul care administrează clădirea gesticulează nervos şi pare să le impute tinerilor paguba.

La un moment dat, Tequila, care are capul acoperit cu o glugă neagră şi poartă mască de protecţie, deschide portiera şi ia ceva din maşină. De aici, lucrurile degenerează rapid.

Pe imagini se vede cum administratorul pare să o împingă pe fată, iar prietenul acesteia îi sare rapid în ajutor. Cei doi au o scurtă confruntare fizică. Bianca scoate sprayul, îl atacă pe administrator şi apoi fuge. Bărbatul îl loveşte pe Brandy cu telefonul în cap.

”M-a împins, mi-a smuls telefonul din mană, moment în care Brandy l-a prins de umeri. Eu nu mai aveam telefon. moment în care eu am scos spray-ul, el îl ataca pe Brandy”, spunea Bianca Adam într-un video pe Youtube.

Administratorul are însă, o altă versiune. Spune că a reacţionat violent abia după ce i s-a pulverizat spray paralizant în ochi.

Dezvoltatorul imobiliar: A sărit în gâtul meu! Se vede pe filmare că nu intenţionez să lovesc. Domnisoara a venit prin spate şi mi-a pulverizat un spray în ochi.

Versiunile celor doi se contrazic şi mai departe. Tequila susţine că bărbatul ar fi urmărit-o şi ar fi lovit-o cu o bară metalică.

”Mă trezesc cu el, un metru 80 de om, iese cu un fier de vreo 2-3 metri de construcţii care se pune la bazele blocului. Un fier, că înjură şi aleargă spre mine cu el şi mi-l înfige în picior”, mai spunea în video Bianca Adam.

Bărbatul în schimb spune că ar fi intrat în birou şi conflictul s-ar fi încheiat în acel moment.

Dezvoltatorul imobiliar: Dânsa declară că am bătut-o cu o bară de patru metri! Nici nu aveam cum să mă învârt fizic cu o bară de 4 metri pe lângă maşină şi spaţiul de acolo!

Bianca Adam nu a putut fi contactată pentru a comenta noile imagini de pe camera de supraveghere. Poliţiştii din Chiajna vor audia ambele părţi implicate şi fac cercetări pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Imaginile incidentului cu vloggerița Tequila și un dezvoltator imobiliar