Video

Imagini incredibile pe o şosea din Teleorman. Maşină aruncată în pietoni, după un impact neaşteptat

De Redactia Observator.
Publicat: 04.05.2021, 16:07.
Actualizat: 04.05.2021, 16:07

Un accident rutier a avut loc la ieşire din localitatea Poroschia, judeţul Teleorman. Un autoturism care se incadrase pentru a face stânga pe banda de mers a fost lovit în partea din spate de un alt autoturism care venea din sens opus.

Pietoni loviţi pe trotuar de un autoturism lovit pe şosea

"Accident rutier la iesire din loc. Poroschia, 2 auto implicate, posibil 3 victime, neîncarcerate. Intervin pompierii Det. Alexandria cu o mașină de stingere, o descarcerare și un SMURD, iar SAJ Teleorman cu două echipaje medicale", au anunţat autorităţile la momentul accidentului.

Prima maşină a fost aruncată pe celălalt sens, unde a lovit mai multe persoane care aşteptau lângă un podeţ. Între acestea se afla şi un copil de 7 ani.

Citește și:

În urma evenimentului au rezultat 4 victime, 3 adulți și un copil de 7 ani, conștiente și cooperante, neîncarcerate. Acestea au fost transportate de SAJ și SMURD la UPU Alexandria pentru investigații medicale și îngrijiri de specialitate.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I și îndepărtarea resturilor de caroserie de pe carosabil, astfel încât traficul să se desfășoare în condiții de siguranță. Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.