Antena Meniu Search
x

Imagini înfricoşătoare în Argeş, unde o fetiţă e încurajată de părinţi să dea de mâncare unui urs (video)

Imagini înfricoşătoare filmate în Argeş, unde o fetiţă e încurajată de părinţi să dea de mâncare unui urs, pe marginea şoselei. 

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.07.2019, 17:21

Urs hranit pe marginea drumului
Imagini înfricoşătoare în Argeş, unde o fetiţă e încurajată de părinţi să dea de mâncare unui urs - Captură video

Imagini înfricoşătoare filmate în Argeş, unde o fetiţă e încurajată de părinţi să dea de mâncare unui urs, pe marginea şoselei. 

Un parinte şi-a filmat copilul în timp ce hrănea din palmă un urs. S-a intamplat la Molivişu, în Argeş, fără ca cineva să se gâdnească la ce pericol e expusă fetiţa.

Ba din contră, părinţii o încurajează să se apropie mai mult, ca să fie filmată mai aproape de urs. În imaginile publicate de Ştiri de Piteşti, se aude cum tatăl spune: "Hai, dă-te mai încoace."

După ce îi dă de mâncare din mână animalului, fetiţa încearcă şi să îl mângâie, fără ca cineva să realizeze că ursul o poate ataca pe fetiţă oricând. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile au fost filmate pe 30 iunie, în zona Molivişu de pe Transfăgărăşan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Imagini înfricoşătoare în Argeş, unde o fetiţă e încurajată de părinţi să dea de mâncare unui urs (video)