Antena Meniu Search
x

Video Imagini revoltătoare: copii trataţi printre gândaci şi mizerie, la o pediatrie din Botoşani. Salonul ar fi fost dezinfectat cu o zi în urmă

Imagini revoltătoare surprinse într-un spital din Botoşani. Mai mulţi copii sunt trataţi printre gândaci şi mizerie. 

de Redactia Observator

la 04.02.2024, 11:22

Vezi și

Imaginile au fost făcute publice de o mămică internată cu copilul ei într-un salon de pe secţia de Pediatrie din Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani. Femeia a avut un şoc când a văzut gândaci plimbându-se prin încăpere, atraşi, cel mai probabil şi de mizeria de nedescris din salon. 

Pacienţii au fost mutaţi din salon după apariţia imaginilor

Clipurile au ajuns şi în posesia managerului unităţii sanitare care a dispus ca toţi pacienţii din acel salon să fie mutaţi până la dezinsecţia totală. Managerul a mai cerut o explicaţie şi responsabilului cu curăţenia în spital, întrucât salonul ar fi fost dezinfectat chiar cu o zi înainte. 

Acesta spune că se fac în continuare demersuri pentru o nouă clădire pentru Secția de Pediatrie, cea actuală fiind extrem de veche. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Imagini revoltătoare: copii trataţi printre gândaci şi mizerie, la o pediatrie din Botoşani. Salonul ar fi fost dezinfectat cu o zi în urmă