Antena Meniu Search
x

Imagini surprinse din dronă cu prăbușirea unui deal din localitatea Roșiile, Vâlcea. Amploarea dezastrului

Mai multe case din Vâlcea sunt în pericol din cauza unei alunecări masive de teren în Vâlcea. Persoanele au fost evacuate miercuri de autorități, iar ulterior salvatorii au scos din gospodării animalele și bunurile valoroase. Zona a fost lăsată sub supraveghere.

de Redactia Observator

la 24.06.2021, 15:24

Potrivit ISU Vâlcea, alunecarea de teren a avut loc miercuri, la ora 19:54, în comuna Roșiile, sat Cherăști. Un deal s-a prăbușit punând în câteva gospodării. O casă a fost distrusă și patru persoane au fost evacuate miercuri seara. În trei gospodării se aflau patru persoane care au fost evacuate de autoritățile locale, acestea fiind în afara oricărui pericol.

La fața locului au intervenit șase autospeciale cu trei ofițeri și 23 subofițeri ISU, de la o autospecială și trei agenți de poliție de la IPJ, două autospeciale cu un ofițer și 14 subofiteri de la IJJ,  două autoturisme cu șase membri CLSU și 10 membri SVSU.

Imediat după declanșarea alunecării, conducerea localității, împreună cu membrii CLSU Roșiile au dispus evacuarea animalelor și păsărilor precum și mutarea temporară a locatarilor la rude. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Imagini surprinse din dronă cu prăbușirea unui deal din localitatea Roșiile, Vâlcea. Amploarea dezastrului