Antena Meniu Search
x

Imagini de groază la Vlădeni, în Braşov. Un bărbat a murit, după ce un Ford s-a izbit frontal cu o dubă

Imagini de groază au fost surprinse pe şosea, la Vlădeni, în Braşov. Un bărbat a murit, după ce un Ford s-a izbit frontal cu o dubă. 

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 16.08.2019, 10:33

Imagini de groază au fost surprinse pe şosea, la Vlădeni, în Braşov. Un bărbat a murit, după ce un Ford s-a izbit frontal cu o dubă. 

Un accident rutier s-a produs, vineri dimineaţă, pe DN 1 la ieşirea din localitatea Vlădeni spre Braşov, fiind implicate o autoutilitară şi un autoturism. În urma impactului, patru persoane au fost rănite, dintre care una a fost găsită de salvatori în stop cardio-respirator. Circulaţia rutieră se desfăşoară alternativ, pe un sens.

Potrivit ISU Braşov, la faţa locului s-au deplasat patru echipaje SMURD, o ambulanţă, un echipaj de descarcerare şi un echipaj cu apă cu spumă.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Una dintre victime este încarcerată şi se afla în stop cardio-respirator. Bărbatul, care era pasager pe locul din dreapta faţă, a decedat.

La această oră, circulaţia rutieră se desfăşoară alternativ, pe un sens.

Conform primelor cercetări, pe fondul carosabilului umed, un Ford înmatriculat în Belgia a intrat pe contrasens într-o curbă la stânga şi s-a izbit de o dubă condusă de o femeie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Imagini de groază la Vlădeni, în Braşov. Un bărbat a murit, după ce un Ford s-a izbit frontal cu o dubă