Antena Meniu Search
x

Video Îmbulzeală la ușa unei instituții publice din Gorj, după ce funcționarii anunțau anterior că vor amenaja un ghișeu în aer liber

Unde e lege nu e tocmeală, dar doar în teorie. În fața unei instituții publice din Gorj, vaccinații și nevaccinații au ajuns să se îmbulzească. Deși instituția a anunțat că va amenaja pentru cei neimunizați un ghișeu în aer liber, aceștia sunt primiți în interior, fără să verifice cineva dacă au certificat verde.

Alin Stan
de Alin Stan

la 28.10.2021, 14:23

Vezi și

Instituția a anunțat inițial că va organiza un ghișeu în afara clădirii, însă situația e cu totul alta. Practic, oamenii intră într-un ghișeu aflat la parterul clădirii, de unde își ridică documentele. La rând sunt atât persoane vaccinate, cât și persoane nevaccinate. Nimeni nu verifică dacă au sau nu certificat verde.

Serviciul de Evidență a Persoanelor și Serviciul de Stare Civilă din cadrul Direcției de Evidență a Persoanelor anunța anterior că va funcționa, începând de joi, după un anumit program. Practic, cei nevaccinați trebuie să vină la o anumită oră, fiindu-le eliberate buletinele dintr-un ghișeu amenajat special în aer liber. Decizia ar fi fost una unică, fiind prima instituție care aplică o astfel de regulă, însă lucrurile nu s-au mai concretizat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Îmbulzeală la ușa unei instituții publice din Gorj, după ce funcționarii anunțau anterior că vor amenaja un ghișeu în aer liber