Antena Meniu Search
x

Foto Impact cumplit între un autocar cu 42 de copii ucraineni şi un TIR, în Constanţa. Planul roşu de intervenţie, activat: 13 minori, răniţi

Un accident grav s-a petrecut în această dimineaţă în Constanţa, între un TIR şi un autocar plin cu zeci de ucraineni. 13 copii şi doi adulţi au fost răniţi, iar autorităţile au activat de urgenţă planul roşu de intervenţie.

de Redactia Observator

la 17.06.2024 , 12:19

Impactul a avut loc între localităţile Tariverde si Baia, chiar la trecerea cu calea ferată, unde şoferul autocarului a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de remorca autocamionului. În autocar se aflau zeci de persoane, dintre care 42 erau minori. Din fericire, toţi au scăpat cu viaţă. 

Mai multe victime însă au fost transportate la spital, iar restul copiilor implicaţi în accident au fost adăpostiţi la o sală de sport din Năvodari. La ora 5:45 a fost dezactivat Planul Roşu.

"Sosiţi la faţa locului, colegii au găsit 54 de victime dintre care 13 au fost evaluate medical la faţa locului, iar mai apoi au fost transportate la spital 5 victime. Fiind vorba despre doi adulţi şi trei copii, toate cele 5 victime fiind conştiente, cooperante", a declarat Ana Maria Stoica, purtător de cuvânt ISU Constanţa.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Impact cumplit între un autocar cu 42 de copii ucraineni şi un TIR, în Constanţa. Planul roşu de intervenţie, activat: 13 minori, răniţi