Antena Meniu Search
x

Impact DEVASTATOR în pădure la Miersig. Un mort, după ce două autoturisme s-au izbit frontal

Un grav accident de circulaţie a avut loc miercuri seara la Miersig, în Bihor. Unul dintre şoferi a decedat pe loc, altul e în stare gravă.

Un grav accident de circulaţie a avut loc miercuri seara la Miersig, în Bihor. Unul dintre şoferi a decedat pe loc, altul e în stare gravă, traumatism cranio cerebral, după ce două autoturisme s-au izbit frontal, în pădure.

Accidentul a avut loc pe drumul judeţean 792 A în condiţii de vizibilitate redusă, drum neiluminat, în mijlocul pădurii. 

"Accidentul s-a produs pe drumul judeţean 792/A, între localităţile Nojorid şi Tinca, în accident sunt implicate două autoturisme, o pesoană a decedat, o alta este rănită", a declarat pentru BIHOREANUL comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Potrivit acesteia, în zonă se circulă alternativ, pe un singur fir.

Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului pentru stabilirea circumtanţelor în care s-a produs accidentul. Potrivit unor martori, se pare că evenimentul rutier s-ar fi produs după ce una dintre maşini a încercat să depăşească şi nu a mai revenit pe banda de mers.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Impact DEVASTATOR în pădure la Miersig. Un mort, după ce două autoturisme s-au izbit frontal