Antena Meniu Search
x

Video Impact devastator între un Audi și o căruță, în apropiere de "Zidul Morții" din Suceava. Un copil de 12 ani a ajuns în stare critică la spital

Accident cumplit, seara trecută, în apropiere de Zidul Morții din județul Suceava. Trei persoane, printre care şi un copil de 12 ani, au ajuns la spital în stare gravă, după ce o maşină şi o căruţă s-au ciocnit violet. Vă avertizăm, urmează detalii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 15.11.2023, 08:31

Vezi și

Şoferul maşinii, un tânăr de 25 de ani, ar fi pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu atelajul care circula din sens opus.  În urma impactului, atât el, cât şi o femeie de 28 de ani, pasager în autoturism, au suferit răni grave. În stare critică a fost şi copilul aflat în căruţă.

Calul a murit pe loc, după accidentul din Suceava

Din păcate însă, în urma impactului puternic, calul care trăgea atelajul a murit pe loc.

ISU a intervenit la fața locului cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

În urma accidentului, traficul a fost blocat pe ambele sensuri de circulație.

Poliţiştii au deschis un dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Impact devastator între un Audi și o căruță, în apropiere de "Zidul Morții" din Suceava. Un copil de 12 ani a ajuns în stare critică la spital