Antena Meniu Search
x

Video Impact violent între două maşini, surprins de o cameră, în Maramureş. Un şofer a intrat pe constrasens şi a lovit un Range Rover, condus de o tânără de 25 de ani

Impact violent surprins de camerele de supraveghere, în localitatea maramureşeană Vişeu de Jos. Un şofer de 56 de ani a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de maşina condusă de o şoferiţă de 25 de ani, informează reporterul Observator Simona Vasiac. 

de Redactia Observator

la 08.05.2022, 22:14

Vezi și

În urma coliziunii, ambii şoferi au fost răniţi, una dintre victime a rămas încarcerată. Ulterior, ambii au fost transportaţi la spital.

Şoferul din Caddy, cel care a intrat pe contrasens, este în stare foarte gravă. Bărbatul de 56 de ani este din Borşa. Nu se ştie deocamdată din ce motiv a pierdut controlul direcţiei de mers. 

Şoferiţa de 25 de ani este din Leordina şi conducea un Range Rover. Cei doi vor fi duşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. Oamenii legii continuă cercetările în vederea stabilirii modului cum s-a produs evenimentul. În faptă, a fost încocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Impact violent între două maşini, surprins de o cameră, în Maramureş. Un şofer a intrat pe constrasens şi a lovit un Range Rover, condus de o tânără de 25 de ani