Antena Meniu Search
x

Impact violent între un microbuz şi un TIR, pe centura Caransebeşului. Cinci ambulanţe, solicitate pentru a prelua răniţii: o persoană a murit

O persoană a murit și alte șase au fost rănite, sâmbătă dimineața, în urma unui accident produs pe Centura Caransebeș, din județul Caraș-Severin, între un microbuz și un TIR. Toate victimele se aflau în microbuz, notează Mediafax.

de Redactia Observator

la 22.01.2022, 09:28

UPDATE: În total, în microbuz se aflau 8 persoane: 4 au fost transportate la spital, 3 nu au necesitat îngrijiri suplimentare, iar o persoană a decedat. Niciunul dintre cei 8 pasageri nu au cetăţenie română.

Potrivit ISU Caraș-Severin, accidentul s-a produs pe Centura Caransebeș, între un microbuz și un TIR. „În urma evenimentului, 6 persoane au fost rănite, toate fiind preluate de către echipajele de ambulanță SAJ și SMURD și primesc îngrijiri medicale, iar o persoană este decedată, încarcerată. Toate victimele se aflau în microbuz”, informează ISU Caraș-Severin.

La locul producerii accidentului intervin mai multe echipaje de descarcerare și 5 ambulanțe de la SAJ și SMURD. Polițiștii sunt la fața locului și cercetează cauza producerii accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Impact violent între un microbuz şi un TIR, pe centura Caransebeşului. Cinci ambulanţe, solicitate pentru a prelua răniţii: o persoană a murit