Antena Meniu Search
x

Impactul frontal în care au murit doi șoferi, în Vrancea, surprins de camere. Amândouă mașinile au intrat pe contrasens (video)

Impactul frontal în care au murit doi șoferi, în Vrancea, a fost surprins de camere. Amândouă mașinile au intrat pe contrasens și niciunul dintre șoferi n-a mai putut evita ciocnire.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 16.06.2020, 12:12

Impact frontal violent între un microbuz și au autoturism Vezi și
  • Doi șoferi, unul de 58 și celălalt de 70 de ani au murit pe loc.
  • Alți 11 oamni, între care un copil de 4 ani, au fost răniți.

Un microbuz și un autoturism s-au izbit violent marți de dimineață în localitatea vrânceană Bolotești, iar momentul impactului a fost surprins de două camere de supraveghere. Ambii șoferi au murit și din imagini se poate stabili și dinamica accidentului. Practic, se observă cum ambele mașini intră pe contrasens.

Autoturismul Fiat condus de un șofer de 70 de ani a intrat pe contrasens primul și se observă cum șoferul microbuzului, văzând manevra intră din sens opus peste banda mediană a șoselei, cu intenția de a evita tamponarea. Numai că șoferul autoturismului revine pe banda lui și după câteva fracțiuni de secundă mașinile se ciocnesc violent.

La volanul microbuzului în care se aflau 13 persoane, inclusiv un copil de 4 ani, se afla un șofer de 58 de ani, Aurel Proca, consilier local la primăria Vizantea Livezi.

Planul Roşu de intervenţie a fost activat, marţi dimineaţa, în judeţul Vrancea. Un microbuz şi o maşină s-au ciocnit, la faţa locului fiind trimise 11 autospeciale, dar şi elicopterul SMURD, anunţă Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU). Șoferii celor două autovehicule au murit pe loc, alte 11 persoane, printre care și un copil de 4 ani, fiind rănite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Impactul frontal în care au murit doi șoferi, în Vrancea, surprins de camere. Amândouă mașinile au intrat pe contrasens (video)