Antena Meniu Search
x

"Împăratul Gării" a fost arestat la Vaslui, după ce a ademenit într-o scară de bloc două fetiţe de 7 ani

"Împăratul Gării" a fost arestat la Vaslui, după ce a ademenit într-o scară de bloc două fetiţe de 7 ani. Bărbatul, care are 30 de ani, locuieşte în aceaşi cartier cu copilele şi le-a abordat fără ruşine direct pe stradă.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 22.05.2019, 18:45

Agresor sexual arestat
"Împăratul Gării" a fost arestat la Vaslui, după ce a ademenit într-o scară de bloc două fetiţe de 7 ani - Adevărul

"Împăratul Gării" a fost arestat la Vaslui, după ce a ademenit într-o scară de bloc două fetiţe de 7 ani. Bărbatul, care are 30 de ani, locuieşte în aceaşi cartier cu copilele şi le-a abordat fără ruşine direct pe stradă.

Un bărbat de 30 de ani din Vaslui, cunoscut în cartierul de lângă gară drept Împăratul Gării, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a gresat sexual două fetiţe de 7 ani, vecine de cartier.

Agresiunea a avut loc în seara de 18 mai în municipiul Vaslui, în scara unui bloc din apropierea magazinului Aurocor, din zona Gării. Cele două fetiţe au fost ademenite de individul care locuieşte în aceeaşi zonă, scrie Adevărul

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, bărbatul a dus cele două copile în scara unui bloc, unde a exercitat acte cu conotaţie sexuală, pipăind cele două copile în zonele intime.

Pe acelaşi subiect

După ce au scăpat din braţele agresorului, una dintre copile a povestit mamei toate cele întâmplate. Femeia a  alertat de îndată poliţiştii. 

Agresorul, un tânăr căruia apropiaţii îi spuneau”Împăratul Gării”, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar pe numele său judecătorii au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

"Dispune arestarea preventivă a inculpatului Croitoru Iulian, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de agresiune sexuală, pe o durată de 30 de zile, de la 20.05.2019 la 18.06.2019, inclusiv. În baza art. 230 Cod procedură penală, dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă a inculpatului Croitoru Iulian. Respinge, ca neîntemeiată, cererea inculpatului de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar.", se menţionează în soluţia dispusă de Judecătoria Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » "Împăratul Gării" a fost arestat la Vaslui, după ce a ademenit într-o scară de bloc două fetiţe de 7 ani