Antena Meniu Search
x

Împușcături în Ilfov. O femeie a sunat la 112 spunând că cineva aruncă cu pietre pe stradă și trage cu pistolul

Un incident armat a avut loc luni după-amiază, într-o localitate din Ilfov. Potrivit polițiștilor, o femeie a sunat la 112 și a anunțat că doi bărbați aruncă cu pietre pe stradă, în direcția ei, iar unul dintre ei ar fi tras cu o armă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 14.06.2021, 15:43

Agent din Serviciul de Actiuni Speciale al Poliției
Împușcături în Ilfov. O femeie a sunat la 112 spunând că cineva aruncă cu pietre pe stradă și trage cu pistolul - Mediafax Foto / Justinel Stavaru via Hepta

Apelul la 112 a fost efectuat în jurul orelor 12.50, când Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în satul Cozieni din comuna Găneasa, o persoană aruncă cu cărămizi într-o curte și trage cu pistolul.

La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Voluntari și polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe periculoase pentru efectuarea de activități specifice, urmând să se stabilească situația de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

Din primele verificări, rezultă că apelanta ar fi fost amenințată de către 2 bărbați, în vârstă de 48 și 21 de ani, care, totodată, ar fi aruncat cu pietre în direcția reclamantei, în timp ce aceasta se afla pe stradă, iar unul dintre ei ar fi tras 3 focuri, în plan vertical, cu un pistol.

De asemenea, cei 2 bărbați au fost identificați de polițiști. În acest moment, se află în custodia polițiștilor din Voluntari.

Articol realizat cu informații obținute de reporterul Observator Andre Rotaru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Împușcături în Ilfov. O femeie a sunat la 112 spunând că cineva aruncă cu pietre pe stradă și trage cu pistolul