Antena Meniu Search
x

Împușcături într-o casă de pariuri din Chiajna. Individul a intrat în agenție și a tras cinci focuri de armă

Un bărbat de 41 de ani este cercetat sub control judiciar de poliţiştii din Ilfov după ce a tras cu un pistol cu gaze într-o agenţie de pariuri din comuna Chiajna. El a fost găsit în urma unor percheziţii făcute la adresa unde se ascundea.

de Redactia Observator

la 07.01.2023, 10:23

Împușcături într-o casă de pariuri din Chaijna. Individul a intrat în agenție și a tras cinci focuri de armă - Observator / Imagine ilustrativă

Poliţia Judeţeană Ilfov a anunţat că, vineri, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au făcut două percheziţii domiciliare, la două adrese, în cadrul unui dosar penal având ca obiect, în principal, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Un bărbat a intrat într-o agenție de pariuri sportive din Chiajna și a tras 5 focuri de armă

Ancheta a început după ce, în 3 ianuarie, poliţiştii au fost sesizaţi, printr-un apel 112, că un bărbat a intrat într-o agenţie de pariuri sportive din comuna Chiajna şi a tras 5 focuri de armă.

Poliţiştii de la arme şi ai Poliţiei Oraşului Chitila l-au identificat pe suspect, un bărbat în vârstă de 41 de ani. El a fost găsit la una dintre cele două adrese la care au avut loc percheziţii, unde se ascundea, fiind găsită şi arma - neletală, cu gaze, supusă autorizării, precum şi 80 de cartuşe nepercutate, calibrul 9 mm. 

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea a dispus măsura controlului judiciar în cazul bărbatului, potrivit News.ro. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, deţinerea fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării şi respectiv uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Împușcături într-o casă de pariuri din Chiajna. Individul a intrat în agenție și a tras cinci focuri de armă