Antena Meniu Search
x

Video În ce stare se află elevul de top care s-a aruncat pe geamul unei şcoli din Bucureşti. Copilul s-ar fi plâns că este stresat şi epuizat

Încă un gest extrem din partea unui adolescent - al patrulea în ultima săptămână. Un elev din Bucureşti s-a aruncat de la etajul unei şcoli particulare într-o pauză, sub privirile colegilor. 

de Redactia Observator

la 14.12.2023, 19:32

Vezi și

Profesorii de la Şcoala Internaţională din Bucuresti sunt şocaţi pentru că elevul de 11 ani are rezultate foarte bune la învăţătură şi nu era deloc un copil introvertit, care să dea semne de tristeţe sau depresie. Colectivul, spune directoarea, este unul bine sudat, iar elevii se înţeleg foarte bine încă de la grădiniţă. 

Copilul este un elev de top al şcolii

De cealaltă parte, surse din ancheta spun că elevul ar fi declarat colegilor săi că este stresat din cauza şcolii şi a volumului mare de muncă de acolo şi că de aceea a ajuns la acest gest extrem. Programul lor ar fi unul destul de lung, de dimineaţa şi până seara la şcoală. Iar totul s-a întamplat în pauză, la câteva minute după ce profesorul ieşise din sala de clasă. Iată şi declaraţiile fondatoarei instituţiei de învăţământ: 

Otilia Badarni, fondatoare şcoală: Un elev remarcabil deosebit şi care este în şcoala noastră de 10 ani, de la grădinita. Este un copil de o inteligenţă remarcabilă, un copil matur, îl cunosc personal, în toată această perioadă m-a impresionat. Nu am ştiut nicio clipă că trece prin momente tensionate sau ca şi-a impus el anumite limite sau o ştachetă la care trebuia să se ridice. 

Băiatul este internat la Spitalul Grigore Alexandrescu în acest moment. Are fractură de umăr şi mai multe leziuni la nivel toracal. Medicii spun că starea lui este stabilă şi că va primi şi consiliere psihologică şi el, şi părintii. Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi neglijenţă în serviciu. Investighează cum a fost posibil ca un copil care teoretic ar fi trebuit supravegheat la şcoală să sară pe geamul şcolii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » În ce stare se află elevul de top care s-a aruncat pe geamul unei şcoli din Bucureşti. Copilul s-ar fi plâns că este stresat şi epuizat