Antena Meniu Search
x

Video "În faţa Gării, nimeni nimic. Asta e lumea". Un bărbat din Cluj fură o bicicletă şi nimeni nu intervine: cum a fost prins hoţul

Un bărbat a furat o bicicletă din Piaţa Gării, din Cluj, fără ca nimeni să-l oprească. Deşi locul era plin de lume, nimeni nu a intervenit pentru a-l opri.

de Redactia Observator

la 12.10.2022, 17:47

Vezi și

Întreaga scenă a fost însă filmată de un cetăţean aflat în apropiere, care nici el la rândul lui nu a intervenit, dar a mers cu imaginile direct la poliţie. Pe baza filmării, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe făptaş şi să-l reţină.

"In fața gării plin de lume.... in stație plin .. vizavi de statie din nou lume dar nimeni nimic.... Lumea preferă să nu se implice deși E TREABA LOR, in schimb se implică în secunda doi dacă ar putea sa îți faca un rău deși nu e treaba lor. Cand trebuie sa se implice sunt lipsiți de acțiune, cand trebuie să își vadă de treabă, sunt plini de interes. Asta e lumea...!

Ps.L-am dat pe mana legii imediat ce am avut dovada intenției, a fost reținut pe loc si s-a deschis un dosar penal in cercetare. Stiu ce urmează pentru mine și mi-am asumat drumurile ce urmează pe la instituții. Chiar daca nu mi-a fost niciodată furat nimic, cred ca e foarte neplăcut", a scris clujeanul cu simţ civic pe contul său de Facebook, unde a şi postat clipul video.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "În faţa Gării, nimeni nimic. Asta e lumea". Un bărbat din Cluj fură o bicicletă şi nimeni nu intervine: cum a fost prins hoţul